Snöröjningen

Tyvärr har vi fortfarande ingen ny information från entreprenören vad gäller snöröjningsarbetet. Vi utgår från att de arbetar så snabbt som möjligt och kommer till oss så snart de kan.

Som framgår av protokoll från 2022 valde vi att prova en ny entreprenör också för vintersäsongen 2022-2023 eftersom vi var mycket nöjda med sandupptagningsarbetet i våras. Priset var lägre och sandupptagningen bättre än innan.

Tyvärr blev det en olycklig start på vintersäsongen för deras del med enorma snömängder på rekordtid samtidigt som de fick maskinproblem.

Tittar man på hur det ser ut för övrigt i kommunen och länet, finns det mycket snö överallt som ännu inte tagits bort.

Styrelsen3 thoughts on “Snöröjningen”

 • Hej,

  Jag förståelse för läget men jag skulle vilja begära en prognos, när kommer de att nå oss så jag vet om jag ska lägga tid och energi på att öppna en passage för mig och min familj eller inte.

  Tack på förhand!

  //Khalid Raouz

 • Hej.

  Det kanske är läge att undersöka om föregående entreprenör kan anlitas igen om den nya inte lyckas leverera enligt avtal. Det är ju just vid snöfall som plogning önskas….

  Någon var här igår under kvällen och plogade lite på måfå och stannade halvvägs upp i längan – där var det tydligen nog och lämnade all plogad snö där som ett berg. Om det var de nya förmågorna så tror jag att ett instruerande samtal kan vara på plats.

 • Var är snökäpparna som tekniska kommittén skulle sätta upp?Har styrelsen kontrollerat den nya entreprenörens kapacitet?
  Hälsningar Stig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.