Fibererbjudande i brevlådan

Fibererbjudande i brevlådan

De flesta – om inte alla – boende i vårt område har fått ett erbjudande från Stadsnätsbolaget om fiberanslutning i brevlådan. I detta erbjudande nämns mitt namn samt ett kommande möte med övriga styrelsen.

Ja, en av deras representanter knackade på hos mig för ett par veckor sedan för att berätta att de kommer gå ut med ett erbjudande till samtliga boende i området. Erbjudandet är riktat till den enskilde fastighetsägaren. Jag föreslog att Stadsnätsbolaget kommer och träffar övriga styrelsen för att informera ytterligare och besvara eventuella frågor. Jag tänker att det kan vara bra att vi i styrelsen är insatta och kan svara på eventuella frågor och funderingar från samfällighetens medlemmar. Så kommer att ske idag den 6/2.

Jag rekommenderar att den som är intresserad av erbjudandet bildar sig en egen uppfattning om Stadsnätsbolaget genom att söka på internet kring omdömen från andra kunder.

Telia har tidigare varit i kontakt med mig om att erbjuda någon form av fiberlösning. De har dock inte återkommit. Jag kommer nu ta kontakt med dem för att se vad deras erbjudande innebär – om de nu väljer att erbjuda något.

Om man har frågor och funderingar så finns jag på 070-2722177 eller kristoffer.alm@gmail.com.

/Kristoffer1 thought on “Fibererbjudande i brevlådan”

  • Jag avråder starkt alla från att tekna avtal med detta bolag. googla gärna dom så ser man ganska snabbt att det är ett bolag man inte kan lita på. Deras gamla namn svensk infrastruktur är svartlistade. här kan man läsa en dela av deras omdömen https://se.trustpilot.com/review/svenskinfrastruktur.se
    vi har ju en del hushåll i vår samfällighet så jag tror att några av de stora bolagen med goda refernser som tex Telia borde vara intresserade av att dra in fiber till oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.