Erbjudandet från Com Hem

Erbjudandet från Com Hem

Kom ihåg att lämna lappen om Com Hem-erbjudandet i brevlådan Mellansjövägen 144 .7 thoughts on “Erbjudandet från Com Hem”

  • Hej!
   Det har inte kommit in tillräckligt många intresseanmälningar (runt 30 bara) så att avtalet inte kunnat genomföras då det behövs totalt 80.

   Vi hoppas dock att det kommer gå genom till slut men det krävs sannolikt en ny informationsrunda till alla medlemmar. Tyvärr har vi inte hunnit med detta än.

   Lobba gärna för avtalet bland grannar och andra i området. 🙂

 • Hej,
  Tyvärr måste jag säga att intresset för just bredband från comhem är ganska svalt. Den lösning de erbjuder idag har dåliga hastigheter, dyra priser samt fruktansvärt ostabil uppkoppling. Detta påverkar sannolikt ej de som bara surfar på nätet, men jag tror jag pratar för mer än mig själv att vi som spelar och i övrigt använder uppkopplingen för mer än bara surf hellre skulle se riktigt fiber-baserat bredband snarare än ComHems uråldriga kabelanslutning.

  Jag själv har spenderat otaliga timmar i kundservice med comhem för att försöka lösa strulet med att uppkopplingen bryts bitvis och man blir utkastad ur spel och förlorar, ibland så ofta som flera gånger i timmen.

  Hastigheterna som Comhem erbjuder är också skrattretande. Med sin minimala uppladdning kan flickvännen ex inte ”Streama” i hög kvalite. Inte ens med 600 mbit ner får man acceptabel uppladdning (30-50mbit), alla lägre nerladdningshastigheter har bara 10mbit, vilket inte räcker öht.

  Bredbandsbolaget, Telia och liknande företag erbjuder nästan alltid samma siffra upp som ned.

  //Mvh, Johan Karlsson

 • Hej
  Jag håller delvis med dig Johan. Jag är också ganska känslig för nerkopplingar men just hos mig verkar det fungera bättre än hos dig. Uppladdningen är lite dumt att den är så låg.
  Dock så hade jag hoppats på att vi hade kunnat hoppa på detta då man kunde få betala ca 230kr/mån istället för närmare 400kr/mån. Fiber lär ta en stund att få så medans vi väntar på det hade det varit bra att få billigare.
  Vill man ha mer än 250 som ingick i detta avtal så får man så klart avstå och köpa sig bättre. Men de flesta satt ändå med 100 (numera 150) så det hade bara varit vinst i fart (fart ner då) och pris.

  Mvh Jonas

 • Vad hände med erbjudandet om riktig fiber? dom var o ringde på dörren o erbjöd det för var det för ca 5000 kr om jag minns rätt, brukar kosta runt 20000 kr. Com hem funkar inget vidare, var utan internet i en vecka ingen höjdare när man använder det i arbetet varje dag.
  Grannföreningen valde att gräva ner fiber o tackade ja till det.
  Vore bra om vi kan ta upp det på årsmötet.
  Mvh Ove

 • Hej, fiberbolaget som knackade dörr i vår förening gav upp att försöka få igenom ett avtal i vår samfällighet. Antagligen fanns det inte tillräckligt många som var intresserade av avtalet. Just nu förhandlar styrelsen av tids- och kapaciatetsbrist inte med Com Hem (se info om detta i tidigare kommentarer) – uten är man missnöjd med deras tjänster är det på sin plats att meddela Com Hem detta. Det går också bra att prisförhandla med Com Hem.

 • Hej
  Sammfälligheten på andra sidan Balingsnäsvägen tog det fibererbjudandet som vi också blev erbjudna. Men det gick inge bra för dem för det har inte hänt något och aktören är nog inte med i spelet längre. Vad jag har hört och sett så fungerar detta med fiberinstallation ganska dåligt på många ställen. Sedan i drift så fungerar bra när det fungerar men när det inte fungerar så skylls det på varandra var felet ligger. Så jag tror inte det bara är guld och gröna skogar.
  Jag hoppas att vi kan få till Comhem för ett billigare pris för de som nöjer sig med 250Mbit. Trist att betala ~400kr/mån när man kan få det för 230kr/mån.

  Vi kanske ska sätta ihop en egen fiberstation och hyra en egen 10Gig lina och dela på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.