Årsmötet 2020

När styrelsen var tvungen att skjuta upp årsmötet i våras, var förhoppningen att situationen skulle tillåta att årsmötet kunde hållas senast efter sommaren, i början av hösten. Nu ser inte situationen ut att förändras och begränsningen på mötesstorlek riskerar att kvarstå resten av året.

Styrelsen är då av åsikten att ett begränsat årsmöte ändå måste genomföras för att klara av de viktigaste punkterna, framförallt ansvarsfrihet, fastställande av budget och val av ny styrelse.

Vi planerar att genomföra ett begränsat årsmöte med hjälp av poströstning. Endast absolut nödvändiga frågor lyfts.

Ambitionen är att få till årsmötet så snart som möjligt. Årsmöteshandlingar planeras att skickas ut senast 1 september.

Nästa styrelsemöte är planerat till tisdag 15 september. Årsmöte hålls söndagen efter, 20 september kl 16 – 17.

Vid dessa två tillfällen kommer man att kunna lämna in sina poströster och prickas av på röstlängden.
Inlämning av röstsedel kommer att arrangeras utomhus för att kunna hålla distans och minimera risken för smittspridning.

Personer som ur smittskyddssynpunkt har problem med detta arrangemang uppmanas kontakta styrelsen för att se hur röstning ändå kan genomföras.

Styrelsen ber att få återkomma med exakta detaljer kring hur själva årsmötet kommer att genomföras.

Vänlig hälsning,

Styrelsen2 thoughts on “Årsmötet 2020”

  • Bra lösning tycker jag! En fråga: Om man inte är hemma när poströstningen ska äga rum – kan man lämna sin röstsedel till någon i styrelsen som medför den till omröstningstillfället? // Claes

    • Styrelsen vill helst att man lämnar sin röst 15 eller 20 september. Kan man absolut inte lämna sin röst då, finns möjlighet att lämna den till antingen mig själv May Nürnberg (Balingsnäsvägen 30) eller Anna Thunman (Balingsnäsvägen 60) i styrelsen. Tänk på att hushållets röst ska registreras och därför inte kan lämnas i våra brevlådor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.