Fiberkampanj

Då många har undrat om styrelsen för samfälligheten står bakom att IP Only går runt och informerar om sin fiberkampanj, vill vi informera om att styrelsen inte har varken godkänt kampanjen (vilket inte är styrelsens uppgift) eller tagit ställning i frågan.

Styrelsen har inte heller fått någon förfrågan angående eventuella arbeten som berör samfällighetens gemensamma mark eller egendom.

Det är upp till varje fastighetsägare att bedöma erbjudandet och ta ställning till det som berör den egna fastigheten.

Vänliga hälsningar

Styrelsen7 thoughts on “Fiberkampanj”

 • Fick också besök av IP Only igår. Hänvisade till samfällighetens styrelse. Personligen skulle jag aldrig samarbeta med IP Only. Har jag väckt någons nyfikenhet är ni välkomna att kontakta mig.

  • Hej!
   Har haft besök idag av IP Only och undrar varför du inte skulle samarbeta med dem?
   Jag är inte särskilt insatt eller kunnig i fiber och undrar därför hur jag ska tänka?
   Priset är ju inte så högt och fiber är väl snart ett måste?
   Med vänlig hälsning
   Ann-Margret Nordstrand
   0734-337 666

  • När du skriver detta måste du tala om vad du menar. Det kan väl inte vara så att 83 st av oss som bor i samfälligheten skall ringa till dig
   för att få veta vad du menar

 • 80 som skrivit och 100% har satt 1 stjärna. Svårt att hitta ett företag som är så dåligt.
  https://se.trustpilot.com/review/ip-only.se

  Hört att de sätter inte minsta möjliga utrustning som klarar kraven men dåligt med redundans så går det ner för ett par så går det ner för många.

  Tänkt om vi alla kunde gå ihop och dra egen fiber och hyra in oss på en snabb lina. Det skulle i alla fall vara det billigaste.

 • Jag blev sugen då priset är bra men som sagt IP Only har flest ARN anmälningar av alla leverantörer och googlar ni deras namn borde det finnas ett flertal artiklar med mer info. Likaså är kostnaden för att sen använda fibrer väldigt högt, för den hastigheten vi kan få med comhem var det kring 600, något jag nu betalar 250 för.

  Gavs det någon info om när dom tänkte vara klara?

 • Jag skulle för det första aldrig anlita ett företag som går runt och knackar dörr. Speciellt när de även ljuger om att de samarbetar med styrelsen (när de inte gör det) och tjatar fast man tydligt säger nej.
  Sen att de går runt med energidryck i handen förstärker inte pålitligheten heller. (En petitess, men som ger ett oseriöst intryck)
  Sen om man googlar deras företag så kan iallafall inte jag hitta ett enda positivt ord om dem. Heller inte om man frågar andra med erfarenhet av dessa.
  Det man kan få höra är att de knappt går att få tag på, de gör ett dåligt jobb samt att det dröjer lång tid innan de påbörjar sitt jobb. Sen avslutar de även sitt arbete på ett dåligt sätt. Gräver inte igen det de grävt upp. (Det går att läsa av recensioner på nätet)
  Jag skulle aldrig våga anlita ip only. Jag skulle vänta och se om samfälligheten tillsammans kan få ihop nåt bra avtal med något seriöst företag istället.
  Jag kan inget om fiber men allt detta gör att jag skulle hålla mig långt borta från dem.
  Detta är mina åsikter.

  • Helt rätt. Har träffat en hel del olyckliga IpOnly kunder, som har blivit helt övergivna. Installationer uteblr men avtalen är mycket svåra att avsluta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.